Wednesday, January 6, 2010

World Winner Show Bratislava

Ajattelimme lähteä porukalla katsomaan suurta maailmaa ja ajaa Baltian halki Bratislavaan. Reissu oli ikimuistoinen ja matkaseura mukavaa;) Mukana oli Jaana, Johanna, Elska, Henkka ja tietenkin minä. Koira mukana oli Capu ainoona keskarina, Elskan westie Helka, mäyris Bamse ja käppänät Kyllikki, Kito ja Sandra. Aivan uskomattoman hyviä matkustamaan oli nämä koiruudet vaikka kaikki olivatkin aika nuoria;)
Matka meni hyvin ja Johanna halusi itse ajaa kokoa matkan, aika sissi suoritus;) ( yli 4000km)
Matkaan lähdettiin maanantai aamuna, Helsinki-Tallinna väli meni laivalla. Tallinnasta alkoikin sitten se ajaminen halki Viron, Latvian, Liettuan, Puolan, Tsekin päätyen Slovakian Bratislavaan. Kaksi yötä hotellissa menomatkallaja kaksi yötä tulomatkalla ei enempää. Perille päästyämme löysimme varaamamme paikan ja leiriydyttiin sinne.
Ekana näyttelypäivänä oli vuorossa Bamse mäyris, kilpakumppaneita junnuissa vaatimattomat 24 ilmoitettua koiraa.... Tuomarina oli saksalainen Hors Kliebenstein ja tuloksena Juniorimaailman voittaja 2009:):) Kova kisa käytiin vielä Rop kehässä kun tuomari ei meinannut osata valita kumpi voittaa. Ihmiset hakkasi käsiä yhteen ja siitähän se Bamse innostui nosti häntää aina vaan korkeammalle.No kakkos sijalle jäätiiin ja tuomari sanoi ettei voi laittaa sitä voittamaan korkean hännän takia, kyllä se kakkos pallikin meille riitti;)
Perjantaina oli sitten vuorossa helka neiti ja tulos oli erinomainen mutta ei sijoitusta luokassa.
Lauantai olikin sitten se kiiresin päivä kun kaikki 4 snakua oli kehässä. Käytiin illalla Elskan luona hostellissa pesemässä ja laittamassa koirat. Elska olisi halunnut laittaa koiriin enempi aineita mut ei oikein uskallettu, ajateltiin et kiinni jäädään ja hyvätään... No asia selvisi näyttelyopaikalla ettei moiseen ollut mitään pelkoa.
Capu oli ekana kehässä ja nuortenluokassa oli 3 koiraa ja Capu oli hienosti 1 saaden sertin:)
Seuraavana oli Kiton vuoro, valiouroksia oli muistaakseni 9kpl ja Kito oli hienosti 4 kovassa luokassa.
Sitten olikin jo Sandran vuoro ja junnu narttuja oli komiat 11 kappaletta. Eniten kehään mennessäni huomio kiinnittyi koirien luonteeseeen, suurin osa oli enemmän ja vähemmän pelokkaita... sandra kävi kiivaan taiston kauniin typistetyn neidon kanssa ja joutui tyytymään 2 sijaan, mutta hienosti kuitenkin mv jun 2...
Sitten olikin viimeisen koiramme vuoro Kyllikki valioluokassa. Koiria oli muistaakseni 10 ja Kyllikki oli upeasti valioluokan 2, ikävä kyllä ettei meitä kutsuttu vara cacib kilpailuun johon olisimme kuuluneet koska cacib voittaja oli valioluokan voittaja...
Mutta upea menestys koirilla joita ei oltu tärkätty tönköksi kuten muut.
reissu oli kaikenkaikkiaan upea ja päätimmekin että mikäli mahdollista lähdemme joka vuosi mv näyttelyyn jos vaan mahdollista:) Kiitos vielä matkaseuralaisille!

No comments:

Post a Comment