Wednesday, January 6, 2010

sitä sun tätä...


Mitähän muuta sitä on ehtinyt tapahtua... No ainakin se että meillä on uusi perheen jäsen Kalevi. Oikealta nimeltään Chic Choix Shenedene Sensation, lhasa apso rodultaan.
kiitos Juhalle tästä uskomattomasta pakkauksesta;)

Pentusuunnitelmat ovat vielä aivan auki, mutta voipi olla että keväällä nähdään uusia pikku partoja. .. kun suunnitelmat on selvät laitan sivuille kyllä lisätietoja;)

Rita jettyspoof's Mixed Wish jäi tapaturmaisesti auton alle ja lensi pilven päälle:( Paljon voimia Helille ja A-Jlle.

Capu( X-Calibur) ja veljensä Remu( X-Treme) sekä Milla( Schwarze Magie) kävi kuvausissa hienoin tuloksin lonkat A/A ja kyynärpäät 0/0 kaikilla.
IhQ Daan lonkat oli A/A, silmissä katarakta epäily? IhQDaa on siirtynyt Tuulan omistukseen.

Zaran ja Carmenin pentujen pentutapaaminen oli marraskuun puolessavälin ja ihan mukavasti niitä saapuikin. Oli kiva tavata teitä ja nassikoita;) keli ei ollut paras mahdollinen mutta kakrut saivat tlmiä ulkona oikein kunnolla. Muutamat trimmasin ja osa on käynyt trimmissa. Muutama on vielä tulossa. Pennut olivat oikean kokoisia ja luonnettaklin riittää, liekö Vesilahden virtuoosi jättänyt sitä niihin;) Julis onkin osoittautunut oikein hyvin minun linjoihin sopivaksi urokseksi:)


Näyttelysuunnitelmia juuri tässä suunnittelen joten kaikki kasvattieni omistajat jotka haluatte näytelmiin niin ottakaa yhteyttä:) tänä vuonna järjestetään ihka ensimmäinen snautsereiden oma erkkari maaliskuussa...

Vuosi vaihtui rauhallisesti ja toivotankin kaikille kasvatinomistajille, tutuille ja yhteistyökumppaneille oikein hyvää uutta alkanutta vuotta 2010.

No comments:

Post a Comment